Dimsum-paleis Full Moon boven McDonald’s

In Den Haag is het al een begrip: op het randje van de lokale Chinatown, om de hoek van de Wagenstraat staat een Kantonees Chinees restaurant waar je bij binnenkomst stuit op de roltrap. Die brengt je naar ‘Full Moon’ en bovenal naar een beroemde dimsum-kaart, waar binnenkort ook in Amsterdam van kan worden genoten.

Full Moon City doet het goed in het Haagse en inmiddels hebben ze drie vestigingen: Full Moon City, Full Moon Dim Sum & Hot Pot (schuin tegenover Full Moon City) en Full Moon Express. ‘Ook voor een Chinese fondue ben je bij Full Moon aan het juiste adres. En nu breidt Full Moon haar dim sum rijk uit naar het Mokumse! Ja ja, binnenkort kunnen we in Amsterdam genieten van de dim sum van Full Moon’, schrijft foodblog BySam, ‘Ergens in het voorjaar van 2019 zal het dim sum restaurant neerstrijken om het hoekje van de Leidsestraat, namelijk op de Leidsestraat 95. Oh yes!!’

Geniet van onbeperkt Dim Sum en Chinese fondue voor een vaste prijs, zegt Full Moon zelf over de succesformule van ‘onbeperkt shared dining’.