BIZ Chinatown

Chinatown Den Haag logo
Chinatown Den Haag logo
Chinatown Den Haag logo
Chinatown Den Haag logo
BIZ Chinatown Den HaagChinatown Den Haag logo
Chinatown Den Haag logo
BIZ Chinatown Den HaagChinatown Den Haag logo

BIZ Chinatown

'Dé Chinatown van Nederland'

De ondernemers van Chinatown Den Haag hebben in 2016/2017 de handen ineengeslagen. Sinds begin 2019 vormen zij een BIZ – een Bedrijven Investeringszone en worden officieel gesteund door de gemeente Den Haag. Primaire doelstellingen zijn belangenbehartiging van de lokale ondernemers en samenwerken om Chinatown Den Haag te profileren als ‘dé Chinatown van Nederland’. Daarvoor worden activiteiten ontwikkeld om het gebied nadrukkelijk op de kaart te zetten, de unieke charme en Aziatische uitstraling van het gebied te versterken en een bijdrage te leveren aan de lokale economie en leefbaarheid. Chinatown Den Haag is een gebied waar iedereen – jong en oud – zich thuis en veilig voelt en waar je van alles kunt beleven, zien, proeven, voelen en ontdekken.

Belangenbehartiging en samenwerking

Hiermee is Stichting BIZ Chinatown Den Haag een actieve belangenbehartiger, samenwerkingspartner, verbinder en promotor. Het bestuur van BIZ Chinatown Den Haag onderhoudt nauwe contacten met diverse partijen, zoals de gemeente, politie, bewonersvereniging, vastgoedeigenaren, wijkorganisaties en andere BIZ-verenigingen, om te komen tot een voor Chinatown Den Haag optimale samenwerking, afstemming en belangenbehartiging.

Bestuur en adviseur

Het bestuur bestaat momenteel uit zes personen en een Raad van Toezicht ziet erop toe dat het bestuur haar jaarplannen en activiteiten constructief en effectief uitvoert.

  • Chang Wong – voorzitter
  • Henk Au – vicevoorzitter
  • Cheng Zhi Ye – penningmeester
  • Amar Rambali – secretaris
  • Dimitri Pham – bestuurslid
  • Sing Wong – bestuurslid
  • Paul Corten – adviseur

Raad van Toezicht

  • Atom Zhou – voorzitter

Snel lezen? Hier vind je veelgestelde vragen over de BIZ en de website.