Informatie over het coronavirus

Beste ondernemers,

 

Het coronavirus houdt het land in haar greep. Voor veel ondernemers in Chinatown betekent dit dat uw restaurants sinds een aantal dagen gesloten zijn. Dit duurt tenminste tot 6 april, maar het is zeer waarschijnlijk dat ook dan we niet zomaar verder kunnen.

 

Hieronder een aantal links naar websites die van belang zijn:

 

Algemeen

Op de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) vindt u de meest actuele informatie over besmettingen en maatregelen.

 

Voor ondernemers

Op de website van Gemeente Den Haag staat informatie specifiek voor ondernemers. Hier vindt u onder andere de richtlijnen voor winkels die hun deuren nog wel open mogen houden.

 

Ook kunt u hier lezen over werktijdverkorting, compensatie, en informatie voor zzp’ers.

 

De Facebookpagina van het Haags Retailpunt post regelmatig updates voor ondernemers.

 

Vragen?

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk vragen. Als Haagse ondernemer kunt u bellen naar het Ondernemersportaal van Gemeente Den Haag.

 

Communicatiemiddelen preventie en publieksvragen (anderstalig)

Op de website van Rijksoverheid vindt u posters en flyers in andere talen om te informeren over maatregelen om verspreiding te voorkomen.

 

Stichting BIZ Chinatown Den Haag wenst alle ondernemers veel sterkte in deze moeilijke tijd. We doen als bestuur ons best jullie zo goed mogelijk te informeren. Blijf onze website, maar vooral de websites van officiële instanties komende tijd goed in de gaten houden.

 

Bedankt voor het lezen, wij wensen jullie allen een goede gezondheid toe!