Kerstbomen zijn weer in Chinatown!

Na het succes in december 2019, staan er sinds deze week weer kerstbomen in Chinatown! Het doel is om Chinatown weer in gezellige kerstsferen te brengen.

 

Rondom Chinatown is het al wat langer kerstmis. Als sinds november is de hele Bijenkorf weer prachtig versierd. Als je erlangs loopt hoor je zelfs kerstmuziek. Chinatown kon niet meer achterblijven!

 

Dit jaar zijn de kerstbomen iets zwaarder gemaakt, waardoor ze dag en nacht buiten kunnen blijven staan. De ondernemers hoeven dus zelf niet meer elke dag de bomen binnen en buiten te zetten. Wel zo gemakkelijk!

 

Eind december zullen de kerstbomen, die gehuurd zijn van bedrijf, weer opgehaald worden. Zo gaat Chinatown schoon en fris het nieuwe (hopelijk betere) jaar in.

 

Loopt u regelmatig rond in Chinatown? Maak een foto met één (of meer) van deze kerstbomen en stuur deze naar ons via Instagram of via e-mail: annekee [at] chinatowndenhaag.com. We posten jullie foto’s graag!

 

Het bestuur van St. BIZ Chinatown wenst iedereen een prettige kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar. Pas goed op jezelf en je naasten in deze donkere maar toch gezellige tijd, en geniet van de kerstsferen!

 

kerstbomen met rode kerstballen en lichtjes in chinatown de straten van chinatown vol met kerstbomen