Nieuwe wijkagenten in Chinatown Den Haag

nieuwe wijkagenten chinatown den haag

 

Onlangs maakten enkele bestuursleden van onze St. BIZ Chinatown Den Haag (ondernemersplatform) persoonlijk kennis met enkele, nieuwe wijkagenten voor het Oude Centrum. Dat zijn Nick van Toor en Bart van Leeuwen. Eigenlijk zijn zij niet nieuw, want zij kennen het Oude Centrum van Den Haag. Daarnaast is er Nathalie Alderlieste, zij is een bekend gezicht in de wijk en loopt al bijna 7 jaar in Het Oude Centrum rond als wijkagent. Menig bewoner, ondernemer en bezoeker zal haar vast wel kennen of gezien hebben.

 

Deze wijkagenten proberen zoveel als mogelijk in de wijk te zijn. Hierdoor kunnen zij goed zien wat er in de wijk speelt en op problematiek inspelen indien dat nodig is. Zij werken veel samen met diverse netwerkpartners om de wijk zo leefbaar mogelijk te houden, zo ook met St. BIZ Chinatown Den Haag. Mocht u hen in de wijk tegenkomen, spreek hen gerust aan. Dat kan ook gewoon voor een praatje.

 

Zij doen een belangrijke oproep aan de bewoners en lokale ondernemers in Chinatown: Doe aangifte als u te maken heeft met overlast, verkeersovertredingen, diefstal en andere vormen van calamiteiten in de wijk. Dan weten wij wat er zoal gaande is in de wijk en kunnen wij ook waar nodig snel optreden.

 

Zie brief van de wijkagenten met belangrijke telefoonnummers in het Nederlands en Chinees (voor bewoners en ondernemers in Chinatown Den Haag).