De langste dag van het jaar

Morgen is het weer de langste dag van het jaar. 21 Juni, om precies te zijn. Heerlijk, als je van de zomer houdt. Pas na tienen ’s avonds gaat de zon onder, je kunt eindeloos buiten zitten.

 

In Chinatown Den Haag kun je gelukkig ook weer genieten van het zomerse leven. Op het Rabbijn Maarsenplein is een aantal grote terrassen waar je lekker kan zitten. Maar ook in de rest van de straten zijn er eettentjes open. Langzaamaan gaat het leven weer naar normaal, wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

 

Een normale juni

Een normale juni. In mei schreven we een stukje over ‘een normale mei’, en hoe anders het leven er nu ineens uitzag. Gelukkig kunnen we het nu hebben over een redelijk normale juni. Binnenkort is het zomervakantie en dan kunnen alle kinderen ook weer even uitrusten van alle indrukken en ervaringen van de afgelopen tijd. Zorg dat je zelf ook uitrust, dat is belangrijk. Niemand vraagt je gewoon normaal door te gaan. De meesten van ons hebben een dergelijke situatie nog nooit meegemaakt en dus is het best begrijpelijk als je soms iets meer geprikkeld bent dan normaal!

 

Wees lief

Wees lief voor de mensen om je heen. Iedereen doet zijn best om zijn/haar werkzaamheden zo goed mogelijk te doen. Ook al moeten we soms regels volgen die ‘stom’ aanvoelen, het is belangrijk dat we dat toch doen. Dus, anderhalve meter wanneer dat kan, mondkapje in het OV, thuisblijven met klachten, en zorg goed voor de mensen om je heen, zeker diegenen die tot de risicogroep behoren.

 

Chinatown is sinds 1 juni weer helemaal open

In Chinatown kan iedereen tenminste weer terecht voor heerlijke ontspanning. Of je nu wilt proeven, zien, voelen, of ontdekken, het is er allemaal. Sushi? Check. Massage? Check. Wok? Check!

 

Dus… Ga er lekker (yummie) veilig op uit! Dan zien we jullie gauw weer in de straten van Chinatown! Proef Azië in Den Haag!