Familie Fischer bij Momiji

Het is 1 juni geweest en dat betekent dat de restaurants en terrassen in Chinatown Den Haag weer open mogen. Ook Momiji Sushi opende haar deuren voor gasten die binnen (of buiten, op het terras natuurlijk) van heerlijke sushi wilden genieten.

 

Momiji had een mooie boog bij de ingang neergezet om de gasten te verwelkomen. Iedereen kon hier een foto maken en deze posten op Instagram met de hashtag #sushilovesyou.

 

Meneer en mevrouw Fischer komen vaak in Chinatown en de ondernemers daar kennen hen goed. Zij kwamen direct naar Momiji Sushi om te smullen en smikkelen van verse sushi. En een pose bij de ballonnenboog mocht natuurlijk niet ontbreken. Eigenaar Sing Wong maakte de foto. Gezellig toch?

 

Natuurlijk is niet alleen Momiji Sushi weer open. Alle restaurants, terrassen en andere horecagelegenheden zijn weer open.

 

Uiteraard met de benodigde veiligheid- en hygiënemaatregelen. Gasten moeten onderling anderhalve meter afstand aanhouden en er mogen maximaal dertig mensen binnen zijn (als het restaurant daarvoor groot genoeg is). Ook moet je vooraf reserveren wil je een tafel bemachtigen. Vooraf vindt er ook een checkgesprekje plaats. Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan nog steeds thuis.

 

 

Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat Chinatown bruist en veilig blijft. Want dát is de boodschap die Chinatown nu uitdraagt:

Chinatown bruist weer: gezellig, kleurrijk en veilig!