Het is gezellig, kleurrijk en veilig in Chinatown Den Haag!

De zomervakantie is officieel begonnen en dat betekent dat het even tijd is om gas terug te nemen en op adem te komen van de afgelopen periode. In Chinatown Den Haag zijn nu bij verschillende winkels, toko’s en restaurants  Z-cards te vinden. Daarop vind je praktische informatie over Chinatown. Bijvoorbeeld een volledige lijst met winkels en restaurants in Chinatown, gesorteerd op adres, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden! Deze Z-cards maken deel uit van de campagne ‘Chinatown bruist weer: gezellig, kleurrijk & veilig!’. Je herkent deze winkels aan de poster die op hun etalageraam zijn geplakt.

 

Veiligheid staat voorop
Chinatown houdt zich aan de voorschriften van het RIVM. De afgelopen week was er een opleving van het aantal coronabesmettingen. Dat zal waarschijnlijk nog even doorzetten, omdat de maatregelen zijn versoepeld en iedereen weer naar buiten gaat.

 

Gezelligheid kan in Den Haag op een veilige manier. Dat weten we in Chinatown zeker. Op drukke zaterdagen zijn er sfeervolle dames in Chinese jurken aanwezig die handgel uitdelen en mensen attenderen op de anderhalve meter afstand. Laten we elkaar helpen. Kom gezellig naar Chinatown, een dagje uit, maar als het niet meer mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden, vragen we je om later terug te komen.

 

Hoe zorg ik ervoor dat ik sowieso een plekje heb?

Wil je bijvoorbeeld ergens gaan eten, is het slim om vooraf een reservering te maken, zodat je zeker weet dat je een (veilige) tafel hebt.

 

 

Enne… Heb je gezien wat je in Chinatown allemaal voor lekkers kunt eten? Chinese pizza (yummie!), har kau (garnalendumplings), Pekingeend en ga zo maar door!

 

 

Dus… Kom met een gerust hart naar Chinatown Den Haag. Chinatown bruist weer: gezellig, kleurrijk & veilig!

 

Ga je binnenkort op vakantie? Dan wensen wij jou namens Chinatown Den Haag: een hele, fijne vakantie en blijf gezond!