Onze keuze voor de heerlijkste lekkernijen: Chinatown Den Haag is weer helemaal open!

Al dan niet onder voorwaarden (we zijn nog niet af van de anderhalve meter) zijn de grootste delen van de samenleving weer open. Dat betekent dat restaurants weer open zijn. Je kunt binnen weer van een heerlijk hapje eten genieten. Maar, met het oog op het recente, mooie zomerweer is buiten, op een terrasje zitten ook geen straf!

Ook culturele locaties zijn weer open, dus een dagje naar Den Haag met een bezoekje aan het museum en dan een lunch of een terrasje in Chinatown is een goed plan voor elke willekeurige vrije dag!

 

Nu er steeds meer mensen gevaccineerd worden krijgt het coronavirus steeds minder kans om zich te verspreiden. Als we ons nog heel even aan de basisregels houden (veel handenwassen, anderhalve meter afstand, niesen in je ellenboog, werk thuis als het kan) dan kunnen we er een open gezellige zomer van maken! Samen zorgen we ervoor dat de besmettingen verder omlaag gaan!

 

In Chinatown staan in het weekend af en toe piccolo’s die ervoor zorgen dat het nergens té druk wordt. Zij zijn er voor ieders veiligheid. Zo zorgen we samen voor een veilig Chinatown! Dus… mocht je deze zomer nog op zoek zijn naar leuke uitjes, wij nodigen je van harte uit om naar Chinatown te komen. Hieronder de allerbeste redenen, waarom Chinatown nou juist zo leuk is!

 

Aziatische snacks

Voor iedereen is er iets te vinden. Iets verkoelends? Bubble tea! Overal in Chinatown te vinden, je hoeft maar op de gevel van de shops te kijken en de bubble tea vliegt je als het ware om de oren. Take your pick!

 

Iets zoet of hartigs, zoals een cakeje of pastries? Er zijn verschillende bakkerijen: St. Anny Tea House voor Chinese zoetig- en hartigheden, Bakery Li&U voor heerlijke Aziatische taarten en Café Nordrick, als je zin hebt om Filipijnse heerlijkheden te proeven (echt een aanrader!)

 

Een grote eter? Of ben je fan van echt Amerikaans eten? L.A. American Food heeft lekkere, supergrote stukken pizza. Bij de eerste bite voel je je gelijk in Los Angeles! Houd je van kipvleugels met allerlei smaken? Dan is Wings & Flats the place to be!

 

Deel jouw ervaring!

Heb jij iets heerlijks gegeten of iets leuks meegemaakt in Chinatown? Deel het met ons! DM ons op Instagram (@chinatown_denhaag) of tag ons in een van jouw posts!