Landelijke Chinees Nieuwjaarsviering gaat online met drie mooie Chinese films

Voor wie al had uitgekeken naar een mooi landelijke Chinese Nieuwjaarsviering begin februari, wees niet getreurd! Het festival gaat ook in 2021 namelijk gewoon door. Vanwege de coronacrisis kan dit helaas niet als fysiek evenement plaatsvinden. Daarvoor in de plaats komt er een groot online festival dat duurt van 12 februari tot 12 maart 2021 Dus, een groots online feest!

 

Chinees Nieuwjaar

Via een speciale QR-code (hier links) kom je op de Chinese Nieuwjaarspagina. De toegangscode is B6ZGHMLGS, hiermee kun je inloggen op Pathé-Thuis om te genieten van de Chinese Nieuwjaarviering online en je krijgt drie gratis Chinese blockbusters aangeboden. Drie mooie Chinese films!

 

BIZ Chinatown Den Haag

Het ondernemersplatform BIZ Chinatown Den Haag is een van de partners van dit Chinees Nieuwjaarsfestival. En daarom kunnen wij al onze BIZ-leden, samenwerkingspartners én bezoekers van Chinatown gratis toegang geven tot het festival. De inlogcode vind je in dit bericht, op onze Facebookpagina en op onze Instagrampagina.

 

Programma

Naast de drie Chinese films, is er een speciaal nieuwjaarsprogramma. Hierin wordt teruggeblikt naar de hoogtepunten van achttien jaar “Landelijk Chinees Nieuwjaar in Den Haag”. Er zullen interviews zijn, artiestenoptredens, allerlei foto’s van 18 jaar Chinees Nieuwjaar en natuurlijk veel nieuwjaarswensen.

 

Het programma is opgezet in samenwerking met Pathé Thuis, de Vereniging Nederland China, en het Shanghai Internationaal Film Festival.

 

Chinees Nieuwjaar van 12 februari tot 12 maartLogo van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Het festival is dit jaar, omdat het online is, een stuk langer dan de normale viering. De streaming van het programma en de drie films begint op 12 februari en duurt tot 12 maart.

 

De viering staat ook in het teken van een goed doel, namelijk het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

 

2022

Voor 2022 hopen wij natuurlijk dat het Chinees Nieuwjaar weer als oudsher in het Stadhuis van Den Haag gevierd kan worden. Dan zullen ook de Chinese draken en leeuwen weer dansen door Chinatown Den Haag, en zal er weer oorverdovend en prachtig vuurwerk zijn.

 

Vieren jullie het Chinees Nieuwjaar met ons mee? Kijken jullie ook? Tot gauw!

 

Wij wensen jou en je dierbaren een goed en gezond Chinees Nieuwjaar! 新年快樂

 

De partners van het Landelijk online Chinees Nieuwjaarsfestival zijn:

alle partners van Chinees Nieuwjaar 2021