Wat vindt men van Chinatown?

 

Deze week zijn we naar Tripadvisor gegaan, omdat het toch wel heel interessant is om er achter te komen wat mensen nou eigenlijk van Chinatown vinden. Chinatown is niet zo groot en je loopt er al snel per ongeluk langs. Dus, laten we eens kijken wat men van Chinatown vindt en hoe we ervoor kunnen zorgend at men Chinatown beter kan vinden.

 

Inderdaad, er zijn veel mensen die aangeven dat ze helemaal niet wisten dat Den Haag een Chinatown had. Ze vinden de poorten mooi, en ook de rode lampionnen die tussen de gebouwen hangen vallen goed in de smaak.

 

Ook de grote hoeveelheid restaurants stemt de mensen gunstig. Als je een dagje uitgaat moet je natuurlijk altijd even ergens iets eten. Dus, als je in Den Haag bent, waarom niet in Chinatown? Toch is er ook iemand die het jammer vindt dat Chinatown zo klein is. Ja, er is wel veel horeca, en dat is leuk, maar er zouden best wat meer diverse winkels mogen komen.

 

Verder is er nog iemand die een rondleiding heeft gevolgd die toevallig door Chinatown liep. Het was leuk om er eens rond te lopen en eens in de winkeltjes te kijken! Iemand anders vindt Chinatown ook klein, maar geeft aan dat we wel in Den Haag zijn, en niet in New York.

 

Omdat er veel Chinese namen op de straatbordjes staan, en omdat veel winkels naast een Engelse of Nederlandse naam ook een Chinese naam hebben, zegt iemand rondlopen in Chinatown je helemaal het gevoel geeft dat je in het buitenland loopt.

 

Dit is onze bron, Tripadvisor.